La Colla Micaco inicia temporada amb nou cap de colla

  0

  Després de poder fer en les darreries del mes de novembre-desembre les úniques actuacions de 2021, amb un balanç força positiu, malgrat el temps parat per la covid. Els Castellers de Badalona donaran el tret de sortida a la temporada 2022 el diumenge 30 gener, participant a la trobada castellera de la Candela a Valls.

  Malgrat les restriccions sanitàries causades per la sisena onada, la colla micaco ha anat fent algun assaig després de les vacances de Nadal, per tal d’afrontar els primers compromisos de l’any i ho fa amb nou cap de colla i tècnica al capdavant.

  Per aquesta temporada el nou cap de colla serà el jove Carles Llombart, que ja havia ocupat anteriorment la funció de cap de pinyes. A l’equip de pinyes continuarà sent la Laura Padilla. I pel que respecta a la canalla, ho agafa la Desiré del Aguila, amb una llarga experiència castellera al darrere.

  Com a objectius principals, el primer serà recuperar el més aviat possible la normalitat castellera, sempre que la situació sanitària ho permeti. A partir d’aquí, l’objectiu social serà recuperar efectius, a banda d’ampliar la massa social. A nivell casteller, la idea és formar nous membres i tan aviat es pugui tornar a fer castells de set.

  Per més endavant hi ha la previsió d’escollir una nova junta, a la vegada que es preveu inicià durant el mes de febrer (carnestoltes) i març (calçotada de la colla) l’activitat socialEl següent compromís casteller no serà fins a finals de febrer amb la participació en el 20è aniversari dels Castellers de la Sagrada Família.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí