El Sosmatic, a un pas de la Divisió d’Honor

  0
  42
  CTT Badalona.jpg

  18/05/2016 – El Club Tennis Taula Badalona ha disputat la Fase d'Ascens a Divisió d'Honor davant el Círculo de Amistad de Tenerife, el CTT Sant Jordi d'Eivissa i els Falcons de Sabadell.

  El Sosmatic Titus Loreak del Club Tennis Taula Badalona va disputar el darrer cap de setmana a La Zubia (Granada) la Fase d'Ascens a Divisió d'Honor, fita històrica pel club. Pere Navarro, Jordi Miranda i Adrià Fernàndez van aconseguir arribar fins al darrer partit de la fase, fet que ja és un èxit, però el Club Falcons de Sabadell, gran favorit en aquesta fase, els va impedir aconseguir l'ascens.

   

  Dissabte al matí, en l'aparellament de segons contra tercers, els blaus es van enfrontar al Círculo de Amistad de Tenerife, segon classificat del grup 1 a la lliga regular, a qui van derrotar per un contundent 4 a 0, on només va perfilar el punt de Miranda que va saldar per 3 a 2.

   

  A la tarda, a la ronda de guanyadors de segons contra tercers, el sorteig va emparellar els badalonins amb el CTT Sant Jordi d'Eivissa, un dels millors equips d'aquesta fase. Amb un resultat una mica enganyós de 4 a 1, el Badalona va passar per sobre dels illencs, però aquesta vegada va ser Navarro qui va endur-se un partit que tenia perdut per 3 a 2, remuntant un 5 a 9 i 9 a 10 en el darrer joc.

   

  Diumenge, en el darrer encontre que enfrontava primers de grup contra guanyadors de les dues rondes anteriors, el sorteig no va ser favorable als del Barcelonès Nord i els va tocar un dels màxims candidats a l'ascens, el Falcons de Sabadell. Els vallesans compten a les seves files amb un ex-jugador de Superdivisió com és Feran Brugada i amb un dels millors jugadors de Primera Divisió com en Pere Weisz. Les opcions del Badalona passaven per un bon encreuament de lletres, fet que es va donar, i per la victòria de Navarro sobre Brugada, que també succeir en un dels millors partits d'aquesta fase d'ascens. Però un magnífic Ramon Clivillé no va donar cap opció a Fernàndez i Miranda i va conduir al seu equip cap a la victòria. En un darrer punt a priori desequilibrat, Miranda va fregar l'èpica en començar vencent a Brugada per 11 a 5, però el falconista va mantenir la sang freda i es va acabar imposant amb claredat.

   

  Gran actuació dels badalonins que queden a les portes de l'ascens, com a tercers reserves i amb la satisfacció de la feina ben feta.