El Sosmatic arrassa i les noies s’estrenenen

  0
  54
  CTT Badalona.jpg

  26/10/2018 – El Tennis Taula Badalona presenta equip femení en lliga competitiva.

  El totpoderós Leka Ena d'Irun va passar com un huracà per Catal i va arrassar a tots els que se li van posar al davant. Res a fer van tenir els blaus contra Vidal, Palacios i Gerricabeitia, amb un base de Súper Dividió com és Vidal i un jugador, Palacios, que podríem definir com a cavall entre Divisió d'Honor i Súper. Només Pere Navarro va estar a l'alçada del aprtit, vencent al jove Gerricabeitia, no sense dificultats, i estant a punt de derrotar a Palcios (9-11 al cinquè). Adrià Fernàndez i Martí Pèlachs van tastar de primera mà el millor nivell estatal. La bona notícia de la jornada és que els rivals de baix no han sumat i els badalonins es mantenen a la zona tranquila de la taula després del 1-5 davant els vascos.   

  Titus


   

  Bon resultat pel Titus Badalona a Primera Divisó, derrotant al Vic de Molist i Carceller, on ara fa ments d'un any en varen sortir escaldatd.   

  Les noies fan història


   

  Per primera vegada el Tennis Taula Badalona presentava un equip femení en competició lliga. En aquesta primera concentració, celebrada a Sasbadell, les blaves van jugar tres partits. I el debut no va ser gens cebedor, ja que les badalonines van estar a punt de sumar tres victòries. El Tariq Badalona, que així s'anomena l'equip, va derortar a l'Esparreguera (4-2) i va caure als dobles amb Terrassa i Reus, per la mínima. Lis Pardo es va erigir com a baluard de l'equip, ben acompanyada per Marina Bueno, Mariona Bachs i Alba Delgado.

   

  En canvi, el Charlotte's van tornar a fer un 'set' al camp de l'Olesa per 0 a 6.