Les entitats celebren la Castanyada i Halloween en diversos punts de la ciutat

  0
  174
  castanyada.jpg

  26/10/2018 – Recull de les activitats que se celebren durant els pròxims dies a diversos barris amb motiu de la vigília de Tots Sants.

  Amb l'arribada de la tardor i les baixades de les temperatures, les entitats de la ciutat tenen tot a punt per celebrar la Castanyada i el Halloween, que totes dues celebracions ja truquen a la porta amb motiu de la vigília de Tots Sants, que se celebra el 31 d'octubre. Tot seguit us deixem un recull de les activitats més destacades a diferents barris de Badalona.

   

  Pomar

   

  En primer lloc, trobem el Centre Cívic de Pomar que oferirà castanyes, tallers de màscares, fanalets i maquillatge, entre altres, túnel de terror i un contacontes, des de les 17 fins a les 20 hores d'aquest divendres, 26 d'octubre.

   

  La Salut-Llefià

   

  Després passem a La Salut, concretament a la Nau 3 de l'Escorxador, on la colla de Bèsties i Diables del mateix barri organitzarà un túnel de terror, tant pel dimarts i dimecres, 30 i 31 d'octubre, de 18 a 23h. Rambé, des de la Ronda de Llefià hi haurà el 31 d'octubre, a les 17h, un concurs de disfresses, manualitats, passatge del terror i xocolatada, entre altres sorpreses. Mentre que des de l'Associació de Veïns de Sant Joan de Llefià s'oferirà castanyes i tallers per  a tothom, el mateix dimecres a les 18 hores. D'altra banda la Castanyada Popular de la rambla Floridablanca es posposa pel 3 de novembre.