El Sosmatic Badalona es col·loca a la Fase d’Ascens a Divisió d’Honor

  0
  116
  Sosmatic.jpg

  26/04/2016 – Després d'un apoteòsic final de la temporada, el CTT Badalona va resoldre el partit sense excessius problemes amb un 4 a 2.

  Apoteòsic final de la temporada del Sosmatic Badalona del Club Tennis Taula Badalona, culminant una segona volta espectacular que l'ha col·locat a la Fase d'Ascens a Divisió d'Honor, categoria de plata de tennis de taula estatal.

   

  Dissabte els blaus s'ho jugaven tot a casa davant el Cristalbox-Gasteiz, un dels equips més complicats de la categoria, especialment a casa seva. Però els vitorians es van presentar sense la seva estrella, Cuevas, lesionat, fet que van aprofitar els badalonins per resoldre el partit sense excessius problemes amb un 4 a 2.

   

  Adrià Fernàndez amb dos punts va ser l'artífex de la victòria local, mentre que Marc Serra i Jordi Miranda van sentenciar amb un punt cadascú sobre el tercer jugador visitant.

   

  La gran cista serà a La Zubia, Granada, el proper cap de setmana, 14 i 15 de maig, on el Badalona es trobarà amb altres 17 equips per optar una de les sis places d'ascens. Per aconseguir-ho, caldrà guanyar els tres partits possibles, però el primer error, l'equip quedaria eliminat.