Jornada de celebracions

0
    24

25/4/2016.- El Badalonès serà equip de Copa i l’Ademar va poder celebrar a La Plana l’ascens a Primera, després de guanyar el Caldes.

El Badalonès va assegurar la segona plaça amb la victòria al camp del Tarragona, una posició que tradicionalment té el premi de l’ascens. Però els dimonis volen acabar líders la temporada. Ho aconseguiran si guanyen el partit d’aquest dissabte a les 19.30h a La Plana en la visita d’un Sant Medir en posicions de promoció de descens.

A Tarragona es van trobar un equip jove que es jugava entrar en la fase d’ascens. La defensa va ser molt intensa per part local, apretant molt les línies de passada. El resultat al descans era d’empat a 32.

A la represa, el Badalonès va sortir millor i amb un parcial de 10-2 van poder obrir una escletxa entorn els 10 punts. El Tarragona mai va renunciar al partit i a 2 minuts del final van reduir la diferència a 2 punts.

Però el Badalonès va mantenir la calma i amb experiència va saber gestionar un final igualat per acabar sumant una victòria clau en el seu objectiu de pujar a Copa.

A Segona, tarda de celebracions dels Maristes a La Plana. Necessitaven guanyar el Caldes per certificar l’ascens a Primera i ho van aconseguir. No va ser fàcil davant un equip que es va posar en zona des del primer minut i va provocar problemes a l’Ademar, que va tenir percentatges de tir baixos durant tot el partit.

El partit va ser molt igualat, amb alternances al marcador i diferències que no passaven dels 3 punts per part de cap equip. Al descans, 35-36. A la represa, l’anotació dels dos equips va pujar però la igualtat es va mantenir fins el final.

A l’hora de decidir al líder no li va tremolar el pols i va anotar els triples que no havien entrat fins el moment per guanyar 60-56 i esclatar en una festa a La Plana per celebrar l’ascens a Primera. Amb la feina feta, dissabte tornen a jugar a casa a les 17.45h en la visita del Mollet.

El Llefià segueix amb la seva gran recta final i suma la quarta victòria consecutiva en la visita del Sant Jordi. El partit va començar molt igualat, amb alternatives al marcador i amb només un punt d’avantatge pel Llefià al descans

La intensitat del tercer quart va permetre a l’equip  anar augmentant poc a poc la diferència fins arribar a un final sense complicacions. El Llefià puja fins a la 13ena posició, tot i que empatant a victòries amb el descens. Tocarà lluitar per la promoció fins el final en les dues jornades de fase regular que queden, començant pel derbi a la pista del Badalonès B, dissabte a les 21.15h.

El Sant Andreu va tenir les seves opcions a la pista del Barberà B, però els 3 últims minuts sense anotar cap punt els van costar la victòria. El Natzaret va començar controlant el partit amb variants defensives i un atac fluid que els permetien portar la iniciativa, fins i tot van poder marcar distàncies en certs moments.

Però les bones defenses no tenien continuïtat en atac, amb errors en contraatacs on el primer pas de sortida. Les errades es convertien en cistelles fàcils perl Barberà. Tot i així el partit arriba al descans igualat.

El partit va seguir el mateix guió a la represa, però a 3 minuts del final els locals van donar un pas endavant i el Natzaret es va quedar clavat sense poder anotar als tres últims minuts, 69-59. El proper dissabte reben el Santa Coloma B en el penúltim partit de la temporada i el comiat a casa.