El Sosmatic Badalona surt escaldat de Gasteiz

  0
  41
  CTT Badalona.jpg

  02/12/2015 – Els blaus del CTT Badalona van aconseguir un mal balanç en el primer desplaçament de la temporada amb Gasteiz (4-2) i Lautaro (5-1).

  Darrer cap de setmana per oblidar del primer equip badaloní. El desplaçament a terres basques es va saldar amb dues derrotes merescudes pel joc mostrat davant dos rivals mal situats en la classificació, com són Gasteiz (avantpenúltim) i Lautaro (últim).

   

  Dissabte, el Sosmatic del Club Tennis Taula Badalona visitava la pista de l'AD Cristobalbox-Gasteiz, que tot i comptar amb un jugador de la talla d'Ivan Cuevas (ex Divisió d'Honor), no està complint amb els seus objectius. Aritz Delgado va ser l'home del partit enduent-se dos punts on els blaus havien de forçar, com a mínim, els dobles. Només Angel Carrión va aconseguir remuntar un partit quan ja semblava que el partit acabaria amb un espectacular 6 a 0.

   

  Mal balanç, doncs, del primer desplaçament de la temporada, on Marc Serra  no va sumar cap punt, Jordi Miranda només un, i Carrión, dos.

   

  Finalment, davant el Gasteiz el marcador va quedar en 4-2 i amb el Lautaro en 5-1.

   

  En canvi, la nota positiva del cap de setmana la va donar el Titus Badalona a Segona Divisió, amb dues victòries que segellen pràcticament la permanència abans d'acabar la primera volta i situen a l'equip en segona posició de la taula.

   

  Pel que fa la classificació general, el Sosmatic es situa a la sisena posició amb sis punts, mentre que el Titus es troba en el segon lloc amb 14 punts per darrere del CTT Vilablareix per només dos punts de diferència.