El concert solidari del Centre Cívic La Salut recull 790Kg d’aliments

  0
  40
  DSCF8227.JPG

  02/12/2015 – Durant sis hores diversos artistes i entitats van fer possible aquest esdeveniment solidari a favor de les famílies més necessitades.

  Més de 400 persones es van bolcar el passat dissabte, 28 de novembre, en la tercera edició d'un concert solidari contra la fam, que va organitzar Badalonafotoevents. Durant tot el concert, que va durar unes sis hores, es van recollir 740 quilos d'aliments no peribles que es destinen a les parròquies dels barris de La Salut i Llefià. Però en total s'ha repartit 790Kg gràcies a comerços i establiments que van col·laborar amb la causa

   

  Durant tota la tarda, pel Centre Cívic La Salut van passar diversos artistes com Dani Galera, Jordi Soler i Puteados del Sistema, però també les sevillanes de Nati Andujar, l'escola de dansa Multiestil, l'agrupació gallega Agarimos de Badalona i l'associació andalusa El Tacón del Duende. El grup AG/ES, tribut a AC/DC, va ser l'encarregat de posar el punt final al concert solidari.

   

  D'altra banda, durant l'esdeveniment es va realitzar un sorteig d'un lot -que contenia dos llibres de Badalona Recuerdos, un disc de Juli Piris i una samarreta d'AG/ES-, entre totes les persones que van aportar un mínim de 3 quilos d'aliments.

   

  "Agraïm la col·laboració ciutadana, de les entitats i dels comerços que han fet possible un any més aquest concert, ja que no dubtàvem que Badalona fos tan solidària", ha destacat Toni Aguilar, fotògraf de Badalonafotoevents. A més a més, ja té al cap la celebració d'una quarta edició de cara a la tardor de 2016 amb un concert de 12 hores al parc del Gran Sol i per a la mateixa causa: ajudar a les famílies més necessitades de la ciutat.