El Tanatori de Badalona impulsa un projecte per reconèixer la tasca de les dones anònimes de Badalona

  0
  32

  La iniciativa cerca històries reals de dones badalonines que vagin dur a terme alguna comesa rellevant per a la família o la comunitat, per poder-los retre un homenatge pòstum

  Amb l’objectiu d’homenatjar la tasca de les dones badalonines que, per les circumstàncies del moment en què van viure, no van ser reconegudes, el Tanatori de Badalona posa en marxa la iniciativa Les dones anònimes de Badalona que es mereixen ser cèlebres.
  Es tracta d’un projecte participatiu que cerca històries de les àvies, les mares, les tietes o altres dones properes que, tot i desenvolupar alguna funció important per a la seva família, comunitat o entorn, mai no van ser posades en valor.

  Per compilar els perfils d’aquestes dones anònimes, des de PFB Serveis Funeraris s’ha habilitat un espai dins la web de l’empresa on tothom qui ho desitgi pot explicar el punt rellevant que va fer alguna dona del seu entorn proper. Entre totes les propostes que s’enviïn, es farà una selecció de perfils que conformarà una exposició-homenatge en el marc del proper 8 de març, en col·laboració amb el Museu de Badalona. La resta de candidatures també s’exposaran online al web de l’exposició.

  Tal com explica Ana Gassió, directora general de PFB Serveis Funeraris, “segur que moltes persones tenen en ment aquella dona que, tot i fer alguna cosa destacable o de gran valor, mai va ser reconeguda. Tot i que aquestes dones ja no estiguin amb nosaltres, volem contribuir a fer-ne memòria des de Badalona, compartint allò que van fer possible. En definitiva, retre’ls un homenatge pòstum”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí