La 7a edició del Cryptshow Festival bat rècords d’assitència i participació

  0
  cryptshow.jpg

  10/07/2013 – Els organitzadors es mostren molt satisfets amb el desenvolupament del certamen i amb la resposta del públic; ja pensen en la propera edició.

  La setena edició del Cryptshow Festival ha batut qualsevol expectativa d’èxit. Els organitzadors han valorat molt positivament la participació, tant de concursants com de públic, i consideren que el certamen està cada cop més consolidat i que s’està estenent fins i tot de forma internacional. De fet, el curt guanyador de la Serra Circular d’enguany ha estat un film de ciència ficció de procedència canandenca, cosa que també demostra, diu el director del festival, Toni Benages, que el Cryptshow no és només terror. La satisfacció és molt alta i asseguren que el número directors, productors i assistents de fora ha augmentat, així com la qualitat de les pel·lícules presentades.

   

  Hotel, producció nacional amb mescla de fantasia, terror i ciència ficció, s’ha endut el premi del públic. L’actor Jack Taylor va rebre el premi honorífic 2013.  Pocs dies després del festival, Toni Benages explica que ja han començat a sorgir noves idees i iniciatives per l’any vinent i que en breu començaran a treballar en la següent edició. Respecte del finançament, que enguany s’ha hagut de nodrir d’un petit micromecenatge, seguirà, en principi, la mateixa línia. El Cryptshow, relata Benages, no ha rebut subvencions ni ajudes públiques, i per això ara, amb la crisi, no ha notat tant les retallades en l’àmbit cultural perquè sempre han hagut de tirar amb diners privats. El crowfunding, que enguany ha funcionat bé com un petit afegit, continuarà la propera edició.