El Tanatori de Badalona presenta “La història de Badalona a través dels seus personatges cèlebres”

  0
  102

  PFB-Serveis Funeraris presenta la quarta edició del cicle “La història de Badalona a través dels seus personatges cèlebres”, una nova conferència que vol recordar el paper essencial d’alguns dels mestres més reconeguts del passat a la ciutat.

  En aquesta ocasió, coincidint amb la reincorporació a l’escola i a la feina, s’ha volgut fer un recopilatori de les personalitats que van marcar un abans i un després en el món de l’educació a Badalona, passant per la seva trajectòria professional i fent un repàs de les seves obres artístiques més importants. Antoni Bori, Joaquima Minguella i Teresa Lleal són els protagonistes dins aquest cicle, tres tres professionals i models a seguir pels badalonins i badalonines.

  L’acte se celebrarà demà, 19 de setembre i anirà a càrrec de la Sra. Margarida Abras, directora del Museu de Badalona, que forma part de la iniciativa que va començar a impulsar PFB-Serveis Funeraris en el marc del 15è aniversari del Tanatori de Badalona.

  La conferència es complementa amb una mostra fotogràfica que està oberta al públic, amb accés lliure i gratuït, i que es podrà visitar fins al 3 d’octubre. L’horari de visita és de 09:30 a 18:30 de dilluns a divendres i dissabtes de 09:00 a 13:00.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí