El Teatre Blas Infante acull la festa de fi de curs del centre de l’Esperanza

  0
  Esperanza.jpg

  20/06/2015 – Hi actuaran diversos grups de sevillanes i artistes convidats per l'ocasió.

  El Teatre Blas Infante acull aquest dissabte, 20 de juny a les 19.30 hores, el Gran Festival de Fi de Curs 2014-2015 del Centro Cultural Rociero Andaluz Nuestra Señora de la Esperanza de Badalona.

   

  Un certamen on hi actuaran els grups de sevillanes del centre, com Azabache, A La Limón i Revuelo i, també, el grup de dansa del ventre Mahsati. A més, es comptarà amb l'espectacle dels transformistes Aida i Nelly i el cantant de música espanyola José Jaen. Per la seva part, el coro rociero de l'Esperanza, Aromas del Camino, clausurarà el festival, que serà presentat per Loli Cañadas i José Luis Barceló. D'altra banda, el diumenge a les 12h, la parròquia de Sant Jaume acollirà la missa rociera amenitzada per Aromas del Camino, que donarà pas al dinar de germanor a l'entitat.

   

  El Centro Cultural Rociero Andaluz Nuestra Señora de la Esperanza, coincidint amb el seu 30è aniversari, finalitza un curs ampli d'activitats com les tradicionals classes de sevillanes, guitarra, dansa del ventre, coral, cuina i informàtica; però també d'altres com la sortida a Saragossa, el Dia de Convivència de les entitats andaluses i la Creu de Maig. L'entitat es va crear quan un grup d'amics andalusos van començar a donar voltes a la idea de crear un lloc de trobada en el què es pogués organitzar sortides culturals i activitats infantils, entre altres. Tot va començar amb les classes de ball; amb el primer quadre que es va fundar amb el nom Raices de la Esperanza, i amb la Creu de Maig, el primer esdeveniment que es va organitzar.