El PSC no formarà part del govern i exercirà d’oposició “sense cap compromís d’estabilitat”

  0
  ok3.JPG

  19/06/2015 – Així ho han comunicat fonts del partit aquesta mateixa nit, després que la seva contraproposta per entrar al govern no fos acceptada per la resta de partits.

  El PSC no formarà part del nou govern de Badalona. Així ho han comunicat fonts del partit a través d’un breu missatge aquesta mateixa nit. La notícia salta hores després que els socialistes fessin arribar a Guanyem, ERC i ICV-EUiA una proposta, basada en la idea inicial que li va ser plantejada, però afegint les competències de Joventut i demanant concreció en les funcions dels regidors i del districte assignat als socialistes. Segons expliquen fonts del partit, la comissió negociadora dels quatre partits ha respost que “reafirma la complicitat” amb el PSC “per aquesta primera etapa de govern amb l’acord de governabilitat” que els socialistes havien “rebut anteriorment i que segueix estant sobre la taula”. “El govern ja està treballant per respondre a les necessitats de la ciutat i ja s’han assignat les responsabilitats als regidors i regidores actuals”, hauria transmès Guanyem.

   

  “Queda clar que, tot i l’esforç d’entesa i generositat del PSC, interessos personals i partidistes han fet que a Badalona no sigui possible un govern sòlid i estable d’esquerres”. D’aquesta forma, els socialistes han comunicat que estaran a l’oposició “sense cap compromís ni pacte d’estabilitat”. Dilluns, diuen, ampliaran informació en roda de premsa.