El Teatre del Círcol amplia la seva programació participant de l’Espai A

  0
  27
  circol.JPG

  24/01/2013 – L'escenari badaloní oferirà, fins el març, sis espectacles d'aquest cicle impulsat per la Generalitat, la Federació d'Ateneus de Catalunya i diverses entitats culturals.

  El Círcol Catòlic de Badalona ha presentat aquesta setmana la seva participació de l’Espai A, Xarxa d’Arts Escèniques Amateurs de Catalunya, un cicle que impulsa la Generalitat, la Federació d’Ateneus de Catalunya i diferents entitats d’esbarts, de teatre, de corals i bandes del país que permetrà a l’escenari badaloní ampliar la seva programació. El teatre badaloní acollirà un total de cinc espectacles a partir del 27 de gener i fins el 24 de març.

   

  El cafè de la Marina, muntatge clàssic del teatre de Josep Maria de Sagarra a càrrec de la companyia Quatre per Quatre de Granollers, donarà el tret de sortida aquest proper diumenge.

   

  La segona proposta del cicle serà el concert Gospel& Jazz del Grup Vocal Zetzània de Cornellà de Llobregat, el 3 de febrer. La companyia Filagarsa i el grup Emfapatir seran els següents en desfilar pel Círcol, amb els seus respectius muntatges Vides, , el 10 de febrer, i Cluedo, el 17 de març.

   

  La dansa serà també protagonista de la temporada amb la presentació de l’espectacle Ara i Abans de l’Esbart Ciutat Comtal, el 24 de març. La darrera proposta de l’Espai A a Badalona serà un concert a càrrec de la Banda Joves Músics de Mollet del Vallès.