El teixit reivindicatiu surt al carrer per demanar una Badalona millor

  0
  manimartes.jpg

  29/10/2012 – Un ampli ventall de col·lectius es concentrarà la tarda de dimarts a la plaça de la Vila en una manifestació contra retallades, atur i repressió social, entre d'altres motius.

  Pel proper dimarts, coincidint amb la sessió ordinària d’octubre del Ple municipal, diferents associacions de la ciutat assistiran a una concentració per protestar per la situació de diferents àmbits socials. Les retallades en sanitat, educació o serveis socials, l’atur, la lluita per un habitatge digne i la política local seran alguns dels motius que aplegaran un ventall molt ampli de col·lectius a la plaça de la Vila, cap a les 18 hores.

   

  La manifestació convocada per Assemblea Badalona té en aquest cas un segon focus d’atenció, més enllà de la protesta en sí; a la mateixa hora i també davant la Casa de la Vila, una plataforma de suport a les mesures i polítiques de l’alcalde Xavier Garcia Albiol ha programat una altra trobada per mostrar el seu recolzament al govern municipal. És difícil quantificar o preveure quina pot ser l’afluència d’ambdues concentracions, però, en qualsevol cas, pot produir-se una situació peculiar de confrontació d’opinions; i és que els xiulets favorables i contraris a l’executiu ‘popular’ de Badalona es fondran en un esclat unitari.