Serveis de busos i horari de cementiris especials per a Tots Sants

  0
  43

  29/10/2012 – Els cementiris de Sant Pere i Sant Crist amplien els dies i horaris d'obertura; hi haurà un servei especial de busos i una zona adaptada d'aparcaments.

  Els dos cementiris de Badalona, el Cementiri de Sant Pere i el Cementiri del Sant Crist, tindran uns horaris especials amb motiu de la celebració de la Diada de Tots Sants.

   

  El Cementiri de Sant Pere, o Cementiri Nou, obrirà el diumenge 28 d’octubre, de 8 a 18 hores, i el dia 1 de novembre, de 8 a 19 hores. Recordem que l’horari habitual d’obertura d’aquest cementiri és el següent: els dies laborables, de 8 a 18 hores i els dies festius, de 8 a 14 hores.

   

  El Cementiri del Sant Crist, o Cementiri Vell, obrirà els dies 27, 28, 29, 30 i 31 d’octubre, de 8 a 18 hores, i el dia 1 de novembre, de 8 a 19 hores. Habitualment, l’horari d’aquest cementiri tant els dies feiners com els festius és de 8 a 14 hores.

   

  Com durant la resta de l’any, hi haurà un servei d’escales durant els dies 27, 28, 29, 30 i 31 d’octubre, i 1 de novembre. Voluntaris Badalona col·laboraran en aquest servei ajudant totes aquelles persones que el necessitin.

   

  L’Ajuntament de Badalona recomana l’ús del transport públic per accedir als dos cementiris de la ciutat. Precisament, durant aquests dies hi haurà un servei especial d’autobusos que cobrirà els recorreguts entre diferents barris i el Cementiri de Sant Pere. Per a més informació podeu trucar a Tusgsal, al telèfon 901 51 11 51. Recordem que durant la resta de l’any, la línia 3 de Tusgsal arriba els diumenges i dies festius al Cementiri de Sant Pere.

   

  Al Cementiri de Sant Pere, durant aquests dies s’habilitarà com a aparcament de vehicles una zona propera a les sèries 50-57, amb una entrada independent per la carretera B-500.