El Tiana aguanta al líder mitja part (75 a 49)

0
    34
    tiana.JPG

17/04/2013
    Els de Ramon Pla dominaven fins el minut 18 però van acabar cedint contra un rival molt superior

El Tiana és un equip que li està costant competir els 40 minuts sencers contra els equips.
    Si a més al davant hi ha el líder de la competició, l'Argentona, la tasca és encara més complicada.

Tot i això, els de Ramon Pla, van transmetre bones sensacions fins el minut 18, en el que encara manaven al marcador.
    Llavors van rebre un parcial ràpid que els va fer anar a la mitja part 5 avall.

A la represa, al Tiana se li van acabar les forces i el líder va imposar la seva defensa i intensitat per trencar el partit, que per culpa del desencert del Tiana i dels bons minuts finals dels maresmencs, va acabar amb una diferència massa gran.

Aquest diumenge (17:30 al pavelló de Tiana) els de Ramon Pla es juguen bona part de la lliga contra l'Escala, l'immediat perseguidor des del descens directe.
    Els gironins són a 2 victòries quan queden 4 partits, però si guanyen s'hauran endut els dos partits i el Tiana no podrà relliscar.