Maldonado: “Cal afrontar la situació, no podem amagar-nos”

  0
  201213_JOV_VBC_25.JPG

  17/04/2013

  El tècnic verd-i-negre ha confessat que "el caràcter que tenim no és el que m'agradaria tenir en aquests moments de la temporada" i que només "queden 5 partits per demostrar si en tenim o no".

  L'entrenador del Fiatc Joventut, Salva Maldonado, ha parlat de la situació de l'equip que creu que ha estat "desconegut" en els últims dos partits a casa contra el Cai i el València.

  Aquest últim compromís va ser "decepcionant, no tant pel resultat però si per la nostra sortida".

  "Després del que va passar contra el Cai ens va tornar a passar el mateix", explica Maldonado que reconeix que "aquesta és la part molt negativa que intentarem treballar per millorar-la".
  L'adrianenc ha estat clar en afirmar que la situació és "complicada", que "cal afrontar-la" i que "no podem amagar-nos".

  "En una situació així depens molt de l'orgull i el caràcter dels integrants de l'equip", reflexiona Maldonado que confessa que "mantenir cohesionat el grup és difícil ara que els contractes s'acaben i la gent desitja jugar bé".

  "Si a més li sumes el calendari que tenim, o afrontes la situació amb caràcter i determinació o tens problemes", ha apuntat.
  En aquest sentit, Maldonado ha remarcat que "el caràcter que tenim no és el que m'agradaria tenir en aquests moments de la temporada" però que "això moltes vegades ve marcat per l'experiència, i excepte amb 2 o 3 jugadors som inexperts".
  "Això no és suficient per competir", ha afegit el tècnic que recorda que només "queden 5 partits per demostrar si tenim aquest caràcter o no el tenim".