El Tiana cedeix al camp del líder (80 a 63)

0
    31
    j13.JPG

15/04/2014
    Els del baix Maresme van aguantar durant 17 minuts però van acabar caient a la pista del Granollers

El Tiana no va poder competir fins el final al camp del Granollers, el líder de la competició, i va caure per un clar 80 a 63

Els de Ramon Pla van aguantar 17 minuts al líder, però a partir d'aquell moment els del Vallès van ser els dominadors del partit. Tot i el 8 a 0 inicial, el Tiana va ser capaç de refer-se i de no deixar escapar el seu rival fins gairebé tota la 1a meitat.

A falta de 3 minuts pel descans, els del Baix Maresme només anaven 3 avall, però un mal final de període va obrir un forat d'11 punts.

A la tornada dels vestidors, només hi va haver un equip sobre la pista, i el Granollers va tancar el quart amb 25 punts de renda. als últims 10 minuts, amb el matx decidit, el Tiana només va poder maquillar el marcador.

ara els de Ramon Pla tenen 3 finals. necessiten que en aquests 3 patits o bé el Ripoll o bé el Cabrera sumin un triomf menys.

El proper matx serà el dissabte 26, a les 18h a casa contra La Garrotxa.