El Tiana treu creu dues vegades seguides (93 a 85)

0
    26
    tiana.JPG

13/11/2013
    Els de Ramon Pla van cedir a la Bisbal després de dues pròrrogues tot i tenir 2 tirs per guanyar el partit

El Tiana va acabar cedint a la pista de La Bisbal per 93 a 85 després de 2 pròrrogues
    Els de Ramon Pla van tenir el tir per guanyar el partit als 40 minuts i l'acció per evitar la 2a pròrroga, però en cap de les dues va tenir fortuna i els locals no van perdonar.

La Bisbal havia anat per davant durant els 3 primers períodes, però des de la represa el Tiana va dur la iniciativa del partit, sobretot a l'últim quart. Amb empat al marcador, Sergi Ruiz va fer una penetració però la pilota no va entrar. A la pròrroga, de nou millor joc del Tiana, però en l'atac per guanyar, li van xiular passes a Lorente. Després de 45 minuts d'esforç, el Tiana no va resistir més mentalment i va acabar cedint.

Els del Baix Maresme no jugaran aquest cap de setmana. Han aplaçat el partit contra el Círcol pel diumenge 8 de Desembre a les 18h.