El To-K-Fusta guanya per partida doble als Termites de Llefià

  0
  Btilles.JPG

  20/10/2015 – En una segona jornada celebrada a Torre Mena, el club badaloní To-K-Fusta es confirma com a colíders per darrere dels Colobrers, mentre que els Termites Vermells baixen a vuitens.

  El passat diumenge, 18 d'octubre, les pistes del Centre Cívic Torre Mena van acollir la celebració de la segona jornada de la Lliga de Barcelona de les Bitlles Catalanes, on els Colobrers es van proclamar vencedors amb 694 punts i 50 bitlles, per davant de Sant Martí Sarroca (659 punts i 48 bitlles) i Siuranenc C (655 i 47 bitlles).

   

  Els Termites de Llefià Groc es van enfrontar amb Fusta i Ferro i van guanyar un partit enfront amb un total de 637 punts i 43 bitlles, quedant així quarts a la final.

   

  D'altra banda, el club badaloní To-K-Fusta va finalitzar cinquè amb 634 punts i 44 bitlles, però van guanyar a l'equip Vermell dels Termites. Mentre que els llefianencs van assolir la setena posició amb 594 punts i 39 bitlles per darrere de Fusta i Ferro.

   

  Destacar que Joan Barriendos, jugador del Poblenou, va fer història assolint el màxim de 90 punts a la primera part. Un resultat poc habitual, ja que la darrera victòria va ser per Lídia Grau del mateix equip.

   

  Pel que fa la classificació general ressaltar que el To-K-Fusta avança a la segona posició i es confirma com a colíders, però els Colobrers mantenen el lideratge amb 1.389 punts en joc i 99 bitlles. Per un altre costat, els Termites no sumen cap punt a la classificació i provoca que els vermells baixen a vuitens, mentre que els grocs es mantenen a la desena posició.