Derrota a la última jugada

0
    42
    natzj5.JPG

19/10/2015.- El Natzaret va perdre per una discutida falta personal a la última jugada. A Segona, victòria de la Minguella i bon partit del Llefià.

El Sant Andreu va controlar el partit a la primera part, amb duresa en defensa i encert en atac. Va saber atacar les diferents defenses que proposava el Terrassa i controlava el rebot a les dues cistelles.

Però després de 28 minuts, el partit va canviar incomprensiblement. 4 pilotes perdudes van suposar un primer parcial de 8-0 que va donar ales a les locals i van retallar fins els 5 punts, 41-46.

El Terrassa s’ho va creure i aprofitant la inèrcia va anotar 5 triples consecutis a l’inici de l’últim quart. Un parcial de 17-4, els va donar un avantatge de 8 punts a 4 minuts del final.

El Natzaret va intentar aturar el ritme del rival amb alternatives defensives i temps morts. Però la dinàmica positiva de les locals els va fer marxar al marcador.

Tot i així, les badalonines no es van rendir i a falta de 20 segons el resultat era d’empat a 60.

Però a la última jugada va cometre una discutida falta personal van suposar dos tirs lliures d’Olmo (31n punts) que van donar la victòria al Terrassa.

Dissabte que ve, partit a casa contra el Geig B a les 17.45h.

A segona només la Minguella va guanyar a el seu partit contra el Roses. El proper diumenge buscarà la tercera victòria a la pista del Bencriada B.

El Llefià a punt va estar de donar la sorpresa contra un dels rivals més complicats del grup, amb 4 jugadores de Primera. A més, Laura Roig es va unir a la llista de lesionades del Llefià.

El partit va començar igualat, amb la defensa de les badalonines aturant les individualitats locals. Tot i així, l’atac valent del Tordera els va donar els primers avantatges, 13-19.

Al segon quart, el Llefià va jugar els millor minuts de la temporada controlant amb rotacions constants i brillant en atac. El Tordera depenia dels punts d’Allen, que va anotar la meitat dels punts del seu equip a la primera part.

Una cistella de la cadet Ainhoa Domínguez posava el 26 a 36.  A la represa, les badalonines seguien resistint i mantenint els 10 punts d’avantatge. Però mb el públic apretant de valent i condicionant les decisions arbitrals, el Llefià va notar els nervis i va encaixar un parcial de 13-0 en 4 minuts.

El Llefià seguia lluitant amb més cor que cap i amb l’equip tocat físicament i anímica. Amb 56-50, van tenir tres oportunitats per retallar però no van encistellar.

Jugant a la desesperada i arriscant la diferència final va ser 65-53. Tot i la derrota, l’actitud de l’equip va ser molt bona i el rendiment molt alt durant bona part del partit.

Dissabte intentaran refer-se en un altre desplaçament a la pista del Quart.

El Joventut Badalona Femení va fer un partit molt dolent a casa contra el Bencriada B. Un mal inici de partit, amb un parcial de 9-22, va tornar a marcar el partit i sempre vana anar per darrera al marcador.

El rebot va ser una altra de les claus. En cap moment el van poder controlar i això va condicionar el joc de les exteriors que no van poder anotar, i en estàtic la pilota no va circular amb claredat en cap moment.

El desencert va estar present tot el partit, fallant tirs alliberats i regalant segones opcions fins el 45-60. A més de la derrota, lesió important de Maria Mas al genoll.

Va ser un partit per passar pàgina i centrar-se en el derbi contra el Badalonès de diumenge a la tarda.

El Badalonès també arribarà al derbi després de perdre amb contundència a la pista del Premià.

La primera part va ser igualada i la diferència al descans era de només 3 punts. Però l’efectivitat va baixar al tercer quart i les locals ho van aprofitar per ampliar la diferència fins els 71-51 final.