El toc de queda exilia el Círcol i genera incertesa

  0
  113
  M.E

  El maleït toc de queda és un autèntic maldecap (o fins i tot un malson) per a molts conjunts badalonins: reduir horaris d’entrenaments, aprofitar els cap de setmana, exiliar conjunts a altres pavellons, eliminar dies d’entrenaments…quelcolm mai vist a l’esport badaloní. De fet, des de dijous 7 de gener, tampoc es poder exercitar a cap pavelló, a causa de les restriccions del Govern.

  El sènior A del Círcol Catòlic (Copa Catalunya) és un dels conjunts que pateix aquesta restricció de finalitzar els entrenaments a les 21:00 hores i, fins i tot, ha hagut de marxar de La Plana. El 17 de gener és la nova data fixada perquè comenci la temporada 2020 – 2021 però l’inici de la competició estarà sotmès a la pandèmia i l’evolució de la covid-19 (s’haurà de tornar a ajornar aquest inici). Ara mateix, l’equip ha hagut de marxar del seu pavelló i entrena a Sant Crist i La Mina (Sant Adrià de Besòs). L’entrenador blanc-i-blau, Òscar Gallifa, valora la nova situació de l’equip i la temporada.

  “En una temporada normal, entrenem tres dies a la setmana (21:30h a 23:30h) però ara s’han hagut de reajustar els horaris dels equips de formació i entrenem dijous de 20:00h a 21:00h (La Mina) i dissabtes d’11:00h a 12:00h (Sant Crist). Esperem que quan comenci la competició abans ens permetin tornar a entrenar tres dies. És inviable poder competir amb un únic entrenament. A La Plana no hi ha hores disponibles”, exposa Gallifa. El Sènior B i el Sènior femení del Círcol són dos dels altres equips del club que també han hagut de marxar, ja que el seu horari d’entrenament interromp el toc de queda.

  “Quan vam tornar a l’activitat, pensant que tornaríem a jugar, ens trobàvem físicament molt bé. Però ara ens trobem que només ho hem pogut fer fora del pavelló i en grups reduïts de sis jugadors. Era una situació molt surrealista perquè fèiem físic a la plaça de La Plana i Maristes i Badalonès ho feien al pavelló perquè ells són FEB“, afegeix. “Aquesta situació ofega físicament i mentalment els jugadors perquè se’ls mareja i no saben quan jugaran”.

  Durant les darreres setmanes, la Federació Catalana de Basquetbol va publicar els nous grups i calendaris de lliga. CB Sant Josep, UB Sant Adrià, CB Santa Coloma, UE Claret i CEB Girona són els nous rivals dels badalonins. El nou subgrup té molt de talent i, amb públic, n’hi ha pavellons que són temibles. No sé si sense gent, Santa Coloma o Sant Adrià poden ser pistes menys calentes. L’ambient no serà el mateix. El Claret serà el primer rival de la temporada (mes de gener i primer a Badalona) i posteriorment jugaran contra Girona (febrer), Sant Adrià (març), Santa Coloma (abril) i Sant Josep (maig).

  De fet, ara mateix, no és segur que la competició pugui començar i la finalització de la temporada és una possibilitat real.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí