Pla de xoc per detectar plantacions il·legals de marihuana a Sant Roc

  0
  28

  L’alcalde Albiol ha engegat un pla de xoc per detectar aquells habitatges amb plantacions de marihuana que, segons ell, serien els culpables de la sobrecàrrega de la xarxa elèctrica. Un altre motiu dels talls de llum, ha dit, seria també l’antiguitat de la xarxa en zones com La Pau o el Centre. En aquest sentit, Albiol ha afirmat que ja s’està coordinant amb els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana, també amb Endesa.

  Per aquest motiu, l’alcalde s’ha reunit amb el president de la Federació d’Associacions de Veïns de Badalona (FAVB), Julio Molina, i amb presidents de les associacions veïnals dels barris de la Pau, el Centre, la Salut, Sant Roc i Llefià, que pateixen els talls en el subministrament de l’energia elèctrica. Durant la trobada s’ha assenyalat que per a resoldre aquesta qüestió, l’Ajuntament està treballant en un triple vessant: en l’àmbit dels Serveis Socials, per ajudar a aquelles famílies que no poden pagar els rebuts; des del punt de vista tècnic, amb la companyia subministradora perquè modernitzi i actualitzi les instal·lacions i també detectant i eliminant les plantacions il·legals de marihuana.

  Tant les entitats veïnals com les diferents Oficines Municipals de Districte (OMD) s’habilitaran perquè els afectats puguin presentar les serves reclamacions pels danys patits pels talls de subministrament.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí