El vi de Canyet podria tenir aviat la denominació d’origen

  0
  2013-09-08 13.20.18.jpg

  09/09/2003 – Es va anunciar durant la Festa de la Verema que es va celebrar aquest diumenge a la parròquia de Sant Crist de Canyet.

  Així ho va fer saber ahir la regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, Rosa Bertran, conjuntament amb el propietari de la masia de Can Coll de Canyet, Josep Coll. El motiu del qual ha coincidit amb la festa de la Verema que com cada any se celebra a l'esplanada i a l'interior de la parròquia de Sant Crist de Canyet. 

   

  Enguany la festa va iniciar d'hora amb el repic de campanes que donaven pas a la celebració de la tradicional Eucarista a la parròquia amb la participació de la Coral Art i Cultura de Canyet. Tot seguit, els Bastoners de Canyet i l'Esbart Sant Jordi amb la seva colla infantil donvaen pas a la trepitjada i degustació del raïm de les vinyes del barri de Canyet. La festa de la Verema va finalitzar amb el dinar de germanor i el concert 'Somni del cel', a càrrec de Lluís Platero. 

   

  Davant de més de dues-centes persones, es va confirmar la possible etiqueta de la denominació d'origen que el vi de Can Coll podria rebre ben aviat, ja que des de 2006 la masia lluita per aconseguir aquesta indicació.