Marta Vicens decideix la final a l’últim segon (48 a 50)

0
    47
    x publicar.JPG
    09/09/2013
    La cistella de la jugadora del Natzaret va respondre un triple amb falta personal que havia anotat Gisela Ferrer segons abans

El sènior femení del Natzaret va aconseguir la seva primera Copa Badalona en vèncer al Joventut femení amb una cistella a l'últim segon de Marta Vicens

La tarda va ser rodona pel Natzaret, que va aconseguir el doblet de la competició, i en el cas de les noies va poder venjar-se de la derrota a la passada edició contra les verd-i-negres, també en un final ajustat.

Tot i la bona sortida inicial del Joventut femení, ahir entrenat per Albert Grau en substitució de Juanjo Casado, el Natzaret va dur la iniciativa durant gairebé tot el partit.

L'11 a 2 inicial va ser contestat lentament des d'una defensa extraordinaria de les de Xavi Duatis.

D'aquesta manera, el Natzaret va començar a córrer, tot i no aprofitar molt bé els contraatacs, i va capgirar el marcador abans de la mitja part (18 a 25).

A la represa, un 5 a 0 inicial tornava a ajustar el partit. Van ser els millors minuts en defensa del Joventut femení, que s'ajudava molt i aconseguia ofegar amb continus 2 contra 1 els atacs del Natzaret.

Per trencar la igualtat d'aquests minuts va aparèixer Nerea Castro, que aprofitant la superioritat en el rebot ofensiu del Natzaret, va tornar a obrir el forat (27 a 35) per arribar al final del 3r període (30 a 35).

L'encert exterior de les verd-i-negres va tornar a ajustar el marcador (36 a 37). El Natzaret s'obsessionava amb el llançament de 3, però a l'altre part del camp, es mantenia segur en defensa (36 a 41 a 5 minuts).

Un nou triple de Castro semblava decidir el matx (36 a 44) però les verd-i-negres van tirar de caràcter i de la mà de Gisela Ferrer van tornar a trobar els seves opcions.

La pivot local va anotar dos tirs lliures molt importants i a la següent jugada es va treure de la màniga un 3+1 per empatar el partit (48 a 48)

Ferrer va fallar el tir lliure i la pilota va acabar a les mans de Marta Vicens, que va decidir el partit amb una entrada a 4 metres de cistella, i va desfermar l'alegria de les jugadores del Natzaret.