El VI Open Ciutat de Badalona posa el focus del pàdel al Mas Ram

  0
  58
  DSC02145.JPG

  Any 2018 i la bogeria i creixement de vertigen de la pràctica del pàdel que no s’atura. Amb aquesta premissa sobre la taula, el Club Esportiu Mas Ram torna a apostar per la celebració del seu Open de pàdel Ciutat de Badalona, sisena edició d’un torneig i d’un esport que any rere any atrapa nous adeptes.

  L’edició d’enguany es disputarà entre el 22 i el 29 de setembre a les instal·lacions de Mas Ram i l’organització d’XPalas. Aquesta celebració serà la 7a prova del Torneig Pàdel Màster Barcelona, on ja s’ha confirmat la participació de 30 parelles i hi ha la previsió d’arribar a 50. Una xifra de rècord i un èxit per la ciutat de Badalona i rodalies. Tots els participants s’asseguren la disputa d’un mínim de 3 partits i té un preu d’inscripció de 25 euros (una categoria) o 40 (dues). Hi ha temps fins al dia 18 per El VI Open Ciutat de Badalona posa el focus del pàdel al Mas Ram

  El club aposta per un esport que no deixa de crèixer i l’experiència d’XPalas per consolidar l’escola infantil i de competició inscriure’s. Les categories es divideixen en masculí, femení i mixtes. “El Circuit Màster està molt ben parit en molts aspectes i mou molt volum de gent que hi participa. N’hi ha de tots els nivells i aquest es regula a partir d’una base de seguiment que tenim, així no hi haurà queixes”, descriu el coordinador de l’escola i integrant d’XPalas Àlex Santos. La participació inclou un Welcome pack de benvinguda i un sorteig de regals.

   

  El pàdel, un ‘boom’ sense límit

  En l’actualitat, el pàdel n’és el segon esport més practicat a nivell amateur després del futbol, i aquesta demanda per part de la societat ha obligat al Club a adaptar-se a les necessitats dels seus. Per aquest motiu, la primera pista de la instal·lació va donar la benvinguda a dues més i ara com ara ja Foto: Manel Expósito en sumen cinc, amb la previsió de seguir creixement. La presència del WPT a Badalona durant la primavera anterior va ser una gran promoció pel Club. “Que Badalona sigui seu d’un Circuit Professional del World Padel Tour és molt positiu per la ciutat i va ser un èxit. L’escola XPalas hi va estar present amb els nens”, narra Santos.

   

  El motor dels més menuts

  Elit a un costat, la gran tasca que es planteja el Mas Ram per aquest curs és potenciar l’escola de pàdel, tant a nivell infantil com de competició. “Actualment no n’hi ha representants al Circuit de competició però la intenció és créixer i ser un referent. N’hi ha 20 nens que inicien el nou curs i les previsions és arribar a 70-80 nens entre competició i escola infantil”. ‘Al Mas Ram entrenen dos Juniors, Alevins i Benjamins que competeixen al Circuit de Catalunya”. “L’escola té un format d’aprenentatge i una disciplina però el nivell d’exigència és diferent quan es competeix a un Circuit infantil”, narra el coordinador de l’escola. Els nois que encara no competeixen, tenen una alternativa molt llaminera i social: “tenim un interclub per fer competicions entre els alumnes tenint en compte les edats i els nivells”, transmet Àlex. D’altra banda, el contacte amb els pares i els familiars dels nens no és quelcom opac o vetat. “A l’escola infantil el contacte directe amb els pares i l’evolució de comportament i tècnica el tenim present”. A més a més, el Club també es planteja l’opció d’organitzar esdeveniments cada mes o clínics amb jugadors professionals, i trencar d’aquesta forma la rutina diària dels entrenaments. Una idea de dinamitzar l’activitat.

   

  Un ‘coach’ de primer nivell

  Àlex Santos va estar entre els 30 millors jugadors del Circuit Absolut de Catalunya de la Fcpadel, on hi participava a les prèvies del Circuit PadelProTour (actual World Pádel Tour). Santos va ser campió de Catalunya per equips de 1a Absoluta i formà parella amb Fernando Belasteguin número 1 mundial.

   

  XPalas, experts en clubs, tornejos i classes de pàdel

  El Club Esportiu Mas Ram ha expressat la seva confiança en Xpalas perquè gestioni el VI Open Ciutat de Badalona i s’encarregui de l’escola infantil de l’entitat. L’organitzador del torneig té una àmplia experiència gestionant clubs de pàdel, i també organitzant lligues i tornejos de pàdel de tot tipus. Actualment, té una Escola de Competició Benjamí, Aleví i Júnior, on hi participa al Circuit Català de Menors de la Fcpadel amb opcions per entrar al Màster de les 8 millors parellas de tota Catalunya. Al Mas Ram, Àlex Santos n’es el resonsable de formar, entrenar i dirgir totes las Escoles socials, Competició, classes particulars i gestió d’esdeveniments.