El centre parroquial obre les seves portes al III Torneig Internacional Cadet

  0
  42
  DJ72_jlWAAAw_it.jpg
  Quin cap de setmana de basquetbol que tenim a Badalona: III Torneig Internacional Cadet i Copa Badalona masculina. La ciutat del bressol és ben viva. El centre parroquial serà l’escenari de la tercera edició del prestigiós campionat de formació més ben parit, recentment, a Badalona. Les millors fornades europees es disputaran una corona que aplega centenars d’aficionats i omplen de gom a gom Sant Pep. Aquest divendres 14 de setembre arrenca la fase de grups.
   
  La selecció finlandesa U16, Real Madrid i el St Josep formen el grup A i disputaran la jornada matinal de divendres. Barça, Joventut i Maccabi han quedat enquadrats a l’altre grup. Els dos millors accedeixen a semifinals, encreuaments que es jugaran dissabte a partir de les 17:30h. 
   
  D’altra banda, La Plana i Casagemes tornaran a viure un nou cap de setmana de Copa Badalona, aquesta vegada en categoria masculina. Els derbis de quarts de final són aquests: Badalonès – Llefià (Casagemes, 18h), Maristes Ademar – Cultural (La Plana, 18h), Círcol – ABB (La Plana, 20h) i Minguella – Natzaret (Casagemes, 20h). La lluita per l’accés a la final es disputarà dissabte a La Plana i els duels entre els equips que es quedin pel camí, a Casagemes.