El Viver acull la Segona Jornada de Comerç de Badalona

  0

  23/07/2012 – La reunió servirà per analitzat l'estat actual del comerç, iniciatives per millorar l'activitat i el paper que té l'Ajuntament, entre d'altres; Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra exposaran aspectes de seguretat i prevenció.

  A partir de les 20.30h, l’edifici municipal d’El Viver acull la Segona Jornada de Comerç de Badalona, organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme de l’Ajuntament de Badalona.

   

  Els temes previstos a l’ordre del dia de la trobada són diversos. D’una banda s’analitzarà com l’actual crisi econòmica està afectant el nivell de vendes. També s’estudiaran quines accions o iniciatives es poden aplicar per millorar l’activitat comercial i com hi pot intervenir l’Ajuntament.

   

  Les últimes disposicions relacionades amb els horaris comercials i el nombre de diumenges i dies festius que es poden obrir durant l’any serà un altre dels temes de debat que es posaran sobre la taula. També s’informarà a les associacions de comerciants sobre la convocatòria de subvencions municipals per ajudar al comerç de Badalona.

   

  Agents de la Guàrdia Urbana de Badalona i dels Mossos d’Esquadra participaran en la Segona Jornada de Comerç i explicaran als comerciants aspectes relacionats amb la seguretat i la prevenció. Concretament, els Mossos d’Esquadra presentaran la nova Unitat de Comerç que han posat en marxa.