El Viver acull una exposició sobre la gestió sostenible de l’aigua i els rius

  0
  expoaigua.jpg

  17/10/2012 – “L’aigua en equilibri” es podrà veure al vestíbul de l’edifici El Viver del 16 d’octubre al 2 de novembre.

  El vestíbul de l’edifici El Viver acull des del dimarts 16 d’octubre l’exposició L’Aigua en equilibri, on es mostra la gestió sostenible de l’aigua i dels rius, i la seva importància per al desenvolupament de la societat. Aquesta exposició s'emmarca dins del Projecte Sud'eau, Gestió local sostenible i participativa de l'aigua i els rius del sud-oest europeu, que s'inscriu en el Programa Operatiu de Cooperació Territorial de l'Espai Sud-oest Europeu. L'objectiu és la millora i sostenibilitat per a la protecció i conservació del medi ambient i l'entorn natural.

   

  L’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament ha portat aquesta mostra, elaborada per l’Agència Catalana de l’Aigua, amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona, com a part de les diverses activitats que es realitzen dins de la campanya “Badalona estalvia aigua”. Dins d’aquest cicle, en les properes setmanes, hi haurà noves activitats, com una adreçada a les escoles verdes de Badalona per tal que es treballi a l’aula la gestió sostenible de l’aigua. En la mateixa línia, però en l’àmbit ciutadà més general, es realitzaran una sèrie de xerrades pràctiques on es donaran consells per poder interpretar adequadament les factures de l’aigua i com poder estalviar en el consum domèstic.

   

  “L’aigua en equilibri” es podrà veure fins al divendres 2 de novembre. Els horaris de visita són de dilluns a divendres de 8.30 a 13.30 hores, i els dijous, també, de 16.00 a 18.30 hores.