El Young Talent defensa Álvaro Vázquez i l’exculpa dels incidents succeïts al camp de l’Arenys de Mar

  0
  14906968_599489363574689_814591101134837379_n.jpg

  08/11/2016 – El jugador badaloní del RCD Espanyol es trobava veient el partit d’uns amics i va veure com se l’acusava d’haver participat en una invasió de camp.

   

  La novena jornada del grup IV de la Tercera Catalana va situar l’Arenys de Mar i el Young Talent en l’ull de l’huracà. L’encontre, guanyat pel conjunt de Badalona Sud (0-1), estaria marcat per la tensió: un jugador de cada club acabaria expulsat i l’àrbitre hauria de mostrar 15 targetes grogues.

   

  La clau de tot, però, arribaria just abans del descans, quan el col·legiat hauria d’aturar l’encontre durant uns minuts per demanar l’expulsió del camp d’una persona identificada com a seguidor del Young Talent que, segons l’acta arbitral transcrita per l’Arenys a les seves xarxes socials, “insultava” l’àrbitre “de forma exaltada durant el primer temps”. Per tal que aquest aficionat abandonés la instal·lació va caldre “avisar les forces d’ordre públic per a controlar la situació”.

   

  L’extracte de l’acta publicat per l’Arenys (veure foto) també parla del comportament mantingut per un grup d’entre 15 i 20 aficionats del Young Talent durant el transcurs del matx i precisa el següent: “En els 5 minuts durant els quals el joc ha estat detingut per aplicar el protocol i expulsar a l'esmentat senyor de les instal·lacions, el grup d'aficionats (del Young Talent) s'ha mostrat especialment desafiant contra els seguidors de l'equip local. No obstant, la situació no ha comportat més conseqüències que una discussió verbal”.

   

  Després d’aquest episodi, el partit es podria reprendre i s’arribaria fins al xiulet final amb el resultat de victòria visitant (0-1). En un principi, l’Arenys de Mar també denunciava que, un cop finalitzat el matx, un grup de seguidors rivals farien una invasió de camp, accedirien als vestidors i provocarien diferents destrosses en la instal·lació.

   

  Dins d’aquest suposat grup, l’Arenys hi va identificar Álvaro Vázquez, acusació que tant el futbolista com el Young Talent s’han encarregat de negar. Vázquez sol anar a veure els partits del club de Badalona Sud perquè té amics dins de la plantilla i, simplement, va baixar als vestidors per acompanyar a dos fills de jugadors allà on eren els seus pares.

   

  Suport al jugador per part del club

   

  En un comunicat redactat per la directiva del Young Talent, l’entitat exposa la seva versió dels fets, assegurant que Álvaro Vázquez no va participar en cap tipus d’incident i que les persones que van entrar al camp després del partit eren jugadors desconvocats i membres del cos tècnic.

   

  “¿Realmente nos podemos creer que una persona pública va a manchar su imagen en un campo de fútbol, involucrándose en cualquier tipo de acto violento?”, versa el comunicat redactat per la institució sobre la suposada actuació de Vázquez que, en un inici, va denunciar l’Arenys.

   

  En relació a l’aficionat que va haver de ser expulsat del camp, el Talent “demana disculpes”, assegura que aquesta persona “no representa l’entitat sota cap concepte” i “aplaudeix” la decisió de l’àrbitre d’aturar el partit.

   

  En relació a les destrosses de tanques i portes denunciades per l’Arenys de Mar (veure fotos), el Youg Talent diu el següent: “Realmente pensamos que si el público insulta, lanza cosas al terreno de juego, escupe, rompe vallas y muros … los Mossos de Esquadra se quedan mirando y no actúan en ningún momento? Sinceramente, nos parece que lo único que hace el club local es dejar por inoperantes a dichas fuerzas de orden público”.

   

  Per acabar, el Young Talent convida l’Arenys de Mar a acostar postures i a celebrar el partit de tornada sense cap tipus d’incident. “Cualquier persona del CF Arenys de Mar será bien recibida en nuestras instalaciones (…) Desde nuestro club haremos todo lo posible para que el partido de la segunda vuelta sea solamente un partido de fútbol y que lo gane el mejor (…) En breve nos pondremos en contacto con la directiva (…) para volver a tener unas relaciones normales”, diu el comunicat.

   

  Cal destacar que, després de tots aquests episodis, el CF Arenys de Mar ha declarat club ‘non grato’ el Young Talent.