Badalona contracta 30 aturats per desenvolupar un pla d’eficiència energètica

  0
  placa.jpg

  09/11/2016 – L’Ajuntament de Badalona i l’Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO) endeguen el programa ”Badalona eficient” en el marc del Pla d’ocupació municipal 2016.

  L’Ajuntament de Badalona i l’Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO) endeguen el programa ”Badalona eficient” en el marc del Pla d’ocupació municipal 2016. Finançat pel propi Consistori, preveu la contractació de 30 persones amb més de 6 mesos en situació d’atur i que, prioritàriament, hagin esgotat les prestacions d’atur.

   

  Les 30 persones que es contractin rebran una formació específica relativa a l’especialitat que desenvoluparan i que girarà entorn a tres àmbits diferents: la optimització energètica; l'arranjament d'habitatges per a col·lectius vulnerables i la instal·lació de fibra òptica.

   

  Les persones que s’han inscrit en el pla d’ocupació municipal 2016 són les que es tenen en compte per a aquest pla. Es tracta de 30 places de diferents especialitats i categories que inclouen assessors energètics, oficials electricistes, administratius, paletes, arquitectes tècnics, peons i pintors, entre altres. La data d’inici està prevista per al 12 de desembre de 2016 i la finalització per a l’11 de juny de 2017.