El Zorrilla acull una nova edició de la nit del teatre badaloní

  0
  55
  nit guineuetes.jpg

  27/03/2015 – Coincidint amb el Dia Mundial del Teatre, el Zorrilla acull aquest divendre, una nova edició de Nit de les Guineuetes, de la mà dels Amics del Teatre Zorrilla.

  Badalona viurà aquest 27 de març una nova jornada carregada d’essència escènica. Coincidint amb el Dia Mundial del Teatre, el Zorrilla acollirà, a partir de les 21 hores, la Nit de les Guineuetes, que servirà per entregar els premis corresponents als actes dramatúrgics més rellevants del 2014, triats mitjançant votació popular.

   

  Enguany, els Amics del Teatre Zorrilla, entitat impulsora dels guardons, ha decidit premiar directament, sense nominacions, la colla badalonina La Moixiganga, l’Argenté de Badalona, Gemma Brió i Norbert Martínez, el grup Girafes de Badalona i el concert Ressò 300.

   

  Més enllà de l’àmbit local, la votació per a escollir el millor espectacle professional vist a Badalona ja s’ha obert a través de Facebook i contemple les següents candidatures: Llibert, Un trozo invisible de este mundo, Un aire de família, Traduccions/Translations, Miguel de Molina al desnudo, Los Macbez, Losers i l’Equella de la Torratxa.

   

  Per últim, la Guineueta honorífica serà lliurada enguany a Víctor Valverde Mellado, actor format a Badalona que va integrar-se al teatre professional l’any 1956 i va triomfar en els àmbits del teatre, la televisió i el doblatge.

  La gala serà presentada per l’actor badaloní Josep Palau i estarà amenitzada per l’actuació del Taller de Teatre del Círcol, dirigit per Clara Moliné.