La finalització de l’estació de busos de Can Ruti millora la connexió amb l’hospital

  0
  MCH_0421.jpg

  27/03/2015 – Des del 27 de març, les línies B6 i B24 deixen de tenir el seu origen i final al pàrquing més proper a Urgències i es traslladen a l’estació, situada a sobre de l’aparcament de l’entrada Maternal.

  Aquesta setmana es completa el procés d’ampliació de l’estació d’autobusos de l’Hospital Germans Trias, al campus de Can Ruti. Des del 27 de març, les línies B6 i B24 deixen de tenir el seu origen i final al pàrquing més proper a Urgències i es traslladen a l’estació, situada a sobre de l’aparcament de l’entrada Maternal.

  Amb la incorporació d’aquestes dues línies, quedaran agrupades a l’estació totes les línies d’autobús que arriben al recinte hospitalari i el campus: sis diürnes (B6, B12, B19, B24, B26 i B27)  i una línia del servei nocturn (N11).

  La concentració de línies en un sol punt permet millorar freqüències. Coordinant els horaris de les línies B6, B26 i B27, hi haurà una sortida cap el centre de Badalona i el metro de Pompeu Fabra cada 4 minuts aproximadament.

   

  Nou carril exclusiu per l’autobús

  Per possibilitar el recorregut de tornada de les línies B6 i B24 s’ha creat, en el vial que passa per davant d’Urgències, un carril exclusiu per l’autobús. En aquest vial s’han instal·lat noves parades per facilitar l’accés dels usuaris al servei d’Urgències.

  Per tenir informació dels horaris dels autobusos s’ha instal·lat al vestíbul de l’entrada principal de l’Hospital una pantalla informativa que ofereix en temps real els horaris d’arribada de les línies a l’estació.

  La construcció de la nova estació d’autobusos i la posada en marxa de l’ampliació ha estat possible gràcies a l’actuació conjunta de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, l’Ajuntament de Badalona, TUSGSAL i el propi Hospital Germans Trias.