El Zorrilla engega la temporada de tardor als teatres municipals

  0
  photo99.png

  27/09/2014 – La Companyia de la Perla 29 serà el grup encarregat d’encendre els primers focus després de l’estiu amb la seva obra 'Traduccions Translations'.

  La temporada de tardor als teatre municipals dóna el tret de sortida aquest cap de setmana. L’escenari de la tornada als telons serà el del Teatre Zorrilla, que s’estrena aquest setembre amb una doble sessió, els dies 27 i 28. La Companyia de la Perla 29 serà el grup encarregat d’encendre els primers focus després de l’estiu amb la seva obra Traduccions Translations.

   

  Traduccions, de Brian Friel, és un dels referents clau de la dramatúrgia irlandesa contemporània, on planteja part els conflictes històrics que la seva comunitat va patir a mitjans del segle XIX. La identitat, la relació del paisatge amb la llengua, la dificultat de viure en harmonia, l'educació, el xoc entre el progrés i tradició i els valors de la llengua autòctona són els temes que travessa l'obra mentre descriu la impossible història d'amor entre un geògraf britànic i una nativa irlandesa.

   

  Els espectadors tindran oportunitat doble per gaudir d’aquest primer espectacle teatral de la tardor: dissabte, 27, a partir de les 21h, i diumenge, 28, a les 19h.