Els 48 tirs lliures del Martinenc acaben amb la Minguella B (64 a 76)

0
    23
    x publicar j2.JPG

30/04/2014
    La Minguella B va entrar guanyant a l'últim quart, pe`ro el Martinenc va poder llançar 22 tirs lliures i els de Casagemas cap

La Minguella B torna a entrar a la zona de descens directe en caure a casa contra el Martinenc per 64 a 76 i veure com el Cic va ser capaç de guanyar a casa a l'Alella.

Amb aquesta derrota els de Sergio Ortilles necessiten guanyar un partit més que els barcelonins en les 2 jornades que queden o esperar que l'Alellla perdi els 2.

A Casagemas els blaus van fer gairebé tot el que van tenir a les seves mans per derrotar un rival que s'està jugant evitar la promoció de descens, però la diferència de tirs lliures (19 a 48), va ser totalment decisiva.

Després d'un 1r quart igualat (14 a 15), la Minguella B va perdre el cap en atac, va fer mals tirs i va permetre que el Martinenc anotés amb facilitat al contraatac per marxar de 12 als vestidors.

A la represa, un major encert pe`ro sobretot l'augment d'intensitat va aconseguir que els locals capgiressin el marcador al final del 3r quart (50 a 48), però a l'últim període la Minguella no va llançar cap tir lliure i va ser sancionada amb 15 faltes mentre que els barcelonins en van poder tirar 22 i només van cometre 3 personals.

Dissabte a les 18h els de Casagemas miraran de refer-se a la pista de la Cultural, en un derbi en que els 2 equips s'hi juguen molt.