Els 9 Pins porten el musical ‘Mamma Mia!’ al Teatre Zorrilla

  0
  mamma mia.JPG

  25/05/2014 – La Societat Recreativa Els 9 Pins de Tiana portarà a escena el musical Mamma Mia!, en una representació que tindrà aquest diumenge, 25 de maig, a les 18 hores.

  La Societat Recreativa Els 9 Pins de Tiana portarà a escena el musical Mamma Mia!, en una representació que tindrà aquest diumenge, 25 de maig, a les 18 hores, al Teatre Zorrilla de Badalona. Aquest muntatge s’ha representat ja en diverses ocasions i amb un gran èxit de públic, en la Sala Albéniz de Tiana.

   

  Mamma Mia!, el musical basat en cançons del grup ABBA, ha estat adaptat per Els 9 Pins, sota la direcció del badaloní Benjamí Gómez, amb la intenció de fer passar als espectadors una bona estona. La història transcorre en una illa grega on una noia que està a punt de casar-se vol convidar al seu pare a la cerimònia, tot i que no sap del cert qui és. Tres homes són els candidats. La mare serà un element clau en tota aquesta situació, plena de moments de comèdia.

   

  La Societat Recreativa els 9 Pins va néixer el juliol de 1986. Des de llavors han presentat a la Sala Albéniz de Tiana diversos muntatges com Pel davant i pel darrera, Amadeus, Les dones sàvies, Somni d’una nit d’estiu, El mètode Grönholm, o, més recentment, el musical Mar i Cel, amb el qual també van obtenir una gran assistència de públic.