Els alevins i juvenils del CTT Badalona es queden a un pas de pujar al podi

  0
  48
  CTT Badalona.jpg

  17/06/2015 – En el Campionat de Catalunya, celebrat a Ripollet, van quedar només quarts de final sense recollir cap medalla.

  El passat cap de setmana va ser el torn dels alevins i els juvenils al Campionat de Catalunya, celebrat a Ripollet. Després dels èxits assolits a Esparreguera en mans dels benjamins i a Reus pels infantils i sub-21, els jugadors del Club Tennis Taula Badalona van quedar ben a prop de pujar al podi en diverses ocasions, tot i no ser favorits, però finalment no es va recollir cap medalla.

   

  A la prova d'equips el CTT Badalona va aconseguir classificar a dos equips alevins i un de juvenil format per infantils. L'equip aleví A va gaudir de tres pilotes de partit a quarts de final per arribar a semifinals, però M. Pascual no va poder materialitzar la victòria en un partit que va arribar als avantatges en el cinquè joc del cinquè partit. En juvenils, els vigents campions infantils van creuar-se a quarts amb els màxims favorits, el CPP Igualada que no va donar cap opció als joves badalonins.

   

  En individuals i dobles, bons resultats pels encara benjamins. A. Lloret i P. Lloret, accedint a quarts de final. A. Lloret va realitzar una magnífica actuació començant des de la fase prèvia i eliminant a un dels favorits, Blancafort, mentre que P. Lloret va estar a punt de donar la sorpresa davant I. González al partit de quarts de final. M. Pascual, S. Bocanegra, X. Montañez i E. Menino van completar la nombrosa participació badalonina.

   

  A. Fernandez en juvenil no va poder aquesta vegada davant grau i també va quedar a un pas de les semifinals en un partit que es va decidir a cara o creu. R. Fernandez, E. Viladegut i N. Rzayev van ser els altres representants badalonins.

   

  En dobles, Lloret-Lloret, Pascual-Bocanegra i Fernandez-Fernandez també van arribar als quarts de final, però aquesta vegada els seus contrincants no van donar cap opció als blaus d'arribar a semifinals.

   

  En noies, la benjamina M. Bueno va superar la fase de grups i va caure davant una de les semifinals en primera ronda.