Bons resultats del Rem Badalona a la primera regata de la Lliga Catalana de Llagut

  0
  12
  Rem Badalona.jpg

  17/06/2015 – La lliga, que arriba a la tretzena edició, va iniciar a Santa Cristina de Lloret amb la participació de 58 equips de 15 clubs d'arreu de Catalunya.

  El passat diumenge, 14 de juny, va començar la XIII Lliga Catalana de Llagut. Aquesta primera regata va estar organitzada, per primera vegada, pel Club de Rem Santa Cristina de Lloret.

   

  A la cala de Santa Cristina de Lloret, es van reunir 58 equips de 15 clubs d'arreu de Catalunya, entre els quals cinc equips del Club de Rem Badalona, que van participar a les categories sènior masculí i femení, veterà femení, juvenil masculí i cadet femení.

   

  L'equip cadet femení va guanyar amb autoritat als equips de Cambrils i Pescadors de Lloret. Els juvenils van quedar en quart lloc darrere de Cambrils, Flix i Natació.

   

  Per la seva part, les veteranes amb algunes baixes importants van poder entrar a al final A, quedant finalment quartes darrere de Cambrils, Natació i Torredembarra.

   

  A les categories absolutes, les noies de Rem Badalona van quedar terceres, sent les guanyadores Capgrossos de Mataró i segones Cambrils.

   

  D'altra banda, el sènior masculí amb un jove equip, segueix estant al capdavant de la lliga, quedant en segon lloc darrere de Cambrils i davant de Natació i Flix.

   

  Al finalitzar la trobada el Club Rem Santa Cristina de Lloret va fer entrega de dues banderes de l'Obreria de Santa Cristina als equips sènior masculí i femení, guanyadors d'aquesta primera regata de la temporada 2015.+

   

  La propera regata serà el 28 de juny i es celebrarà a la població d'Arenys de Mar.