Els Amics de La Salut brinden un diumenge de calçots i cultura

  0
  calçots.JPG

  16/03/2013 – L'entitat celebra aquest diumenge la 13a gran calçotada de La Salut a l'antic escorxador municipal; el matí estarà ple d'actuacions i tallers de ball.

  El mes de març és època de calçots i, com cada any, l’Associació Amics de La Salut ho celebra amb una gran calçocada popular, el proper diumenge davant l’antic escorxador municipal. Aquest certamen gastronòmic i cultural arriba a la seva 13a edició carregat de novetats.

   

  A partir de les 11 del matí, i fins quasi les 2 del migdia, els protagonistes de la festa no seran només els calçots. Els assistents podran gaudir de tot tipus d’activitats i actuacions musicals: sevillanes, balls orientals, balls de saló i tango; cançó espanyola, lletres de cantautor i cors andalusos. La guinda del pastís la posarà la companyia de teatre Sarruga, que després d’estrenar el seu nou espectacle la semana passada, torna aquest diumenge al mateix indret amb les seves figures gegants per sorprendre els més petits.

   

  També es donarà a conèixer de primera mà quina és la manera més òptima de coure els calçots i la recepta de la seva pròpia salsa. El toc històrico-cultural l’aportarà una exposició on es podrà veure com era el barri de La Salut en els seus inicis a través d’una mostra fotogràfica organitzada per l’associació d’amics del barri.