L’escola pública badalonina celebra la 3a Diada de l’Ensenyament

  0
  35

  16/03/2013 – Alumnes, pares, mares i professors ocuparan aquest diumenge el passeig Marítim amb tallers, activitats i molta reivindicació de l'ensenyament públic de qualitat.

  L’educació pública de Badalona ultima aquests dies la 3ª edició de la Diada de l’Ensenyament, una jornada plena d’activitats creatives i lúdiques organitzada per AMPAs, mestres, famílies, alumnes i direccions. Les escoles de primària, algunes de secundària i d’educació especial i, per primer cop, les escoles bressol, s’uneixen per reivindicar la importància de l’educació pública el proper diumenge a la Rambla de Badalona, davant de Roca i Pi.

   

  Enguany, a més dels tallers i activitats que presenten els diferents centres, hi ha diverses novetats preparades. Hi haurà una carpa audiovisual on les escoles podran desenvolupar una presentació per donar a conèixer les seves singularitats. Els organitzadors posaran a l’abast del públic un llibre de desitjos, en el qual es podrà escriure tot allò que cadascú voldria per a la seva escola. En la part més plàstica de les activitats, els assistents podran gaudir d’una reconstrucció visual de l’escola pública i els efectes de les retallades. El punt més festiu i animat l’imprimirà una ball-protesta que ha preparat la comunitat educativa i que vol comptar amb la participació de tothom.

  Tampoc faltaran, com en les edicions anteriors, els capgrossos, gegants i dracs de les escoles, així com un cercavila animat per grups de percussió.