Els aspirants a l’ascens no decepcionen en les travesses

  0
  DSC04238.JPG
  Vuit són els equips de Segona Divisió que mantenen la matrícula d’honor en les quatre jornades de competició que s’han disputat – cinc en el grup canari-. El Seagull de Jordi Ferrón n’és un d’aquests clubs privilegiats, amb 12 punts de 12 possibles i uns registres que milloren les estadístiques de temporades anteriors.
  Amb 15 gols a favor i 2 en contra, les ‘gavines’ encapçalen en solitari el grup català de Segona, encara lluny de la ratxa debutant de Ferrón amb 10 triomfs seguits. Tot i que encara resten sis partits per igualar aquest sostre, el calendari és propici perquè es pugui anivellar, amb enfrontaments davant AEM, Igualada, Son Sardina, Espanyol B, Sant Pere i Pardinyes. Enfrontaments que, a priori, són viables. Al tram final de la primera volta, ja arriben els tres duels directes per l’ascens, davant Zaragoza, Collerense i FC Barcelona B. Però com no vulguem córrer abans d’aprendre a caminar. Tots els esforços es concentren en el matx de diumenge a l’Estadi versus AEM.
   
  La resta d’aspirants, en un altre món
  Els registres de les ‘gavines’ són humans si els comparem amb els grups restants de Segona Divisió. Tacón i Guadalajara són els únics equips amb ‘pitjors’ xifres que el Seagull, amb 12 gols a favor i cap en contra per part madrilenya i 12-2 en les estadístiques de les manxegues.
  Una mica per sobre trobem l’Eibar, amb un balanç de gols 18-3. Alavés, també al grup basc, tampoc marxa gaire lluny (21-1). Oviedo Moderno destaca amb un 25-2 en gols a favor i en contra i en una altra dimensió trobem els canaris Fermarguín (74-1) i Granadilla B (-44). Tacuense (13-0) i San Antonio Pilar (8-4) són els conjunts illencs amb números més humans.