Xabi López-Arostegui renova fins al juny del 2022

  0
  10
  Renovació López-Arostegui.jpg

  09/10/2018 – Xabi López-Arostegui i la Penya han ampliat la seva vinculació. El jugador signa fins al 30 de juny del 2022. 

  09/10/2018 – El Divina Joventut i Xabi López-Arostegui han presentat avui l’acord de renovació de l’aler de Getxo, que serà verd-i-negre fins al 30 de juny del 2022. El jugador acabava contracte a finals d’aquesta temporada i amb el compromís signat ara l’amplia per tres anys més.
  López-Arostegui va aterrar a la Penya l’any 2011 i s’ha convertit en una de les grans promeses del planter verd-i-negre i també del bàsquet estatal. En les darreres finestres FIBA ja ha anat convocat amb la selecció estatal absoluta i enguany, en el seu segon any al primer equip, està cridat a tenir cada cop més protagonisme.
  El president Juanan Morales i el director esportiu, Jordi Martí, s’han mostrar molt satisfets per l’acord, que exemplifica l’aposta decidida del club per retenir el talent, un cop assolida també l’estabilitat econòmica amb l’ampliació de capital que està en marxa. “Si mirem la nostra història, quan hem tingut èxit ha estat quan hem retingut el talent. Tenim un projecte esportiu de present i futur on jugadors amb qualitat i de la casa com López-Arostegui són el pilar central”,  ha explicat Jordi Martí, que confia plenament en el bloc de jugadors joves que pugen per construir la Penya dels pròxims anys. Xabi López-Arostegui, en aquest sentit, espera que la seva aposta “serveixi d’exemple” per altres jugadors.
  “Soc molt feliç que la Penya segueixi confiant en mi. És el lloc ideal per seguir creixent i seria bonic que tots joves estiguéssim junts uns anys”, ha explicat l’aler, que ha comentat, també, que l’estabilitat económica que hi ha ara mateix ha estat clau per signar un compromís de llarga durada: “S’ha fet un gran esforç des dels despatxos i això dona tranquil·litat de cara al futur”.  El nou acord amb el jugador basc contempla una clàusula de sortida, tot i que la Penya no ha volgut fer pública cap xifra. Jordi Martí, sobre aquest punt, ha apuntat, això si, que el club “ha intentat protegir-se més” davant el possible interès futur d'altres clubs.