Els aturats de Badalona marxen sobre l’ajuntament per exigir polítiques d’ocupació

  0
  maniatur.jpeg

  29/01/2013 – La manifestació, convocada per l'assemblea de parats, anirà des de Pep Ventura (18h) fins la plaça de la Vila; dins el Ple es presentarà una moció que culminarà la protesta: més polítiques per crear ocupació i més transparents.

  Els aturats de Badalona desfilaran aquesta tarda des de la plaça Pep Ventura fins la plaça de la Vila per protestar contra l’atur, la pobresa i la precarietat. Tot i que ha estat convocada per l’assemblea local de parats, diverses entitats, moviments socials, sindicats i partits polítics la secunden.

   

  La manifestació tindrà el seu propi espai de debat a l’interior del Ple municipal, que s’estarà desenvolupant quan la marxa arribi davant l’ajuntament. ICV-EUiA presentarà una moció contra l’atur, perquè el govern local engegui “polítiques reals i efectives de creació d’ocupació” i exigint més transparencia en l’adjudicació pública de llocs de treball a la ciutat.

   

  El PSC, per la seva part, en presentarà una altra que reivindica més suport a les persones aturades a través de la pròrroga de programes laborals i altres mesures.