Els Badalona Dracs conquereixen la seva 10a Copa Catalana

0
    37

Els Badalona Dracs van revalidar el títol de la Copa Catalana en derrotar als Pioners per 13 a 29, en partit disputat a l’Estadi Joan Serraïma de Barcelona. Aquest és el 10è campionat badaloní en aquesta competició.

Malgrat l’evidència de trobar-se encara en procés de rodatge, l’equip negre-i-plata va dominar des de l’inici, amb el quarterback Sergi Gonzalo, portant les regnes del partit. Dues passades seves, de 60 i 5 iardes, van propiciar les primeres anotacions, amb els touchdowns de Jordi Rua i Guillem Garcia, respectivament. La societat Gonzalo-Garcia eixamplava les diferències en el segon quart, amb un touchdown en pasada de 7 iardes. Amb el resultat de 0 a 22 s’arribava al descans.

Els de l’Hospitalet no van donar el seu braç a tórcer, retallant diferències mitjançant Pol Ruiz, en recepcionar una pasada de 12 iardes. . Poc va durar l’alegria riberenca, quan Guillem Garcia aconseguia la seva tercera anotació.

La defensa badalonina va tornar a mostrar-se força contundent, de la ma de Pol Cunillera i Jofre Cano. L’únic punt negatiu va ser la penalització de 45 iardes després de tres faltes consecutives, comportant la segona anotació de Pioners.

Tots dos equips es tornaran a veure les cares aquest diumenge, en partit corresponent a les semifinals de la Copa d’Espanya. El partit es disputarà al Camp Municipal de Montigalà a les 12 hores.