Arriba la setena edició de la jornada ‘Badalona emprèn, amb els joves’

  0
  72

  Aquest dijous 21 de novembre se celebra la setena edició de la jornada ‘Badalona emprèn, amb els joves’, que aquest any se centrarà en el sector de la producció i l’organització de tot tipus d’esdeveniments, fomentant la creativitat, el talent i motivació dels joves per iniciar i consolidar les seves idees emprenedores.

  L’objectiu de la jornada, que començarà a les 9.30 h al BCIN (c/ Marcus Porcius, 1), és compartir experiències i apropar als joves la informació i els recursos existents perquè puguin dur a terme les seves iniciatives i desenvolupar les competències i actituds necessàries a l’hora d’assumir reptes quan s’empren un projecte professional. Com sempre, estarà dirigida a fomentar la motivació en els joves perquè puguin preparar-se des de dia d’avui per a realitzar, en el futur, una feina que els motivi i que en conjunt amb els seus interessos personals els doni una sortida professional innovadora i amb futur.

  Durant la jornada es farà una taula rodona en què persones joves compartiran els seus projectes i la seva experiència personal com a joves que han encetat el seu negoci en el món de la producció i organització d’esdeveniments de diferents tipus. També hi tindran presència veus de persones que encara estan estudiant.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí