Els Badalona Dracs es fa amb la sisena Copa Catalana

0
    28

23/12/2015 – Davant L'Hospitalet Pioners, el conjunt d'Oscar Calatayud es va apoderar amb la seva sisena Copa Catalana amb un clar 51-0.

El conjunt d'Oscar Calatayud va revalidar el títol de la Copa Catalana de Futbol Americà (CCFA), i imposar-se de forma contundent al seu gran rival, L'Hospitalet Pioners, per un clar 51-0, en un derbi marcat per la gran superioritat dels badalonins.

Després d'una possessió inicial de l'equip de L'Hospitalet, resolta amb un ràpid tres i fora, els badalonins van situar la seva primera ofensiva en el camp amb excel·lent resultat. Dos passos de Sergi Gonzalo situaven als Dracs prop de la zona d'anotació, des d'on el mateix quarterback local connectava amb el receptor Raúl Cernuda per a inaugurar el marcador de la final. Després del primer touchdown, els d'Oscar Calatayud van tenir ocasions d'ampliar les diferències en el primer quart, però els de Ramón Figueroa van poder aguantar el 6-0 fins al segon quart.

El segon parcial ja va ser una altra història, ja que l'excel·lent treball defensiu dels negre i plata avortava qualsevol intent d'un atac riberenc dirigit per Walter Jublawi com quarterback, mentre que l'ofensiva badalonina no obtenia oposició, a més de trobar-se en cada possessió amb una bona situació de camp. Tres passos de touchdown de Sergi Gonzalo després d'una carrera va omplir de força i punt d'honor, sumats a dos extra points de Willy Ramírez, provocaven un parcial de 28-0 que deixava un clar 32-0 al descans i què, pràcticament, deixava el duel sentenciat.

L'equip femení

Durant el descans de la trobada es va realitzar la presentació oficial de l'equip femení dels Badalona Dracs, que disputarà aquesta temporada la Lliga Nacional de Futbol Americà. L'entrenador principal, Manuel Pérez, juntament amb els seus assistents i les jugadores de l'equip, van ser presentades una per una davant la sorollosa i animada afició local que es va apropar a presenciar la final.