Hisenda fa públic el deute del Joventut

  0
  Pavello-Olimpic-Badalona_ARAIMA20101227_0058_1.jpg

  23/12/2015 – A 31 de juliol del 2015, la SAD debia més de 3.6 milions d’euros al fisc, segons el llistat oficial emès per l’Agència Tributària tres dies després de les eleccions generals.

   

  Hisenda ha fet pública la llista de ‘morosos’ de l’Estat espanyol a través de la seva seu electrònica. La relació de noms presentada per l’Agència Tributària recull tots els deutors amb deutes o sancions tributàries de més d’un milió d’euros.

   

  Les xifres es corresponen als deutes o sancions pendents de pagament a 31 de juliol del 2015 i, de moment, no han estat actualitzades. En total, a Espanya hi ha 4.855 contribuents (persones físiques i jurídiques) que deuen més d’un milió d’euros al fisc i que encara no han regularitzat la seva situació. El deute total ascendeix a 15.600 milions d’euros.

   

  Dins d’aquest llistat publicat per Hisenda s’hi troba el Joventut SAD, societat que el 31 de juliol passat mantenia un deute total de 3.639.357,52 euros, més de 3.6 milions.

   

  Cal recordar que el passat mes d’octubre el Joventut patiria un embargament de més de 750.000 euros per part de l’Agència Tributària. Segons va detallar el club en un comunicat, la Penya havia tancat un acord verbal amb la delegació d’Hisenda de Catalunya per tal d’anar liquidant el deute, però la central de Madrid no el va acceptar i per això es va produir l’embargament.

   

  Finalment, serien alguns dels patrocinadors principals del Joventut de Badalona SAD els que haurien de fer front a la suma requerida pel fisc, cedint a Hisenda les quantitats que tenien pendents d’abonar a l’entitat verd-i-negra.