Els Badalona Dracs es reforcen amb l’arribada de Drew Clausen

  0
  Drew Clausen.jpg

  02/11/2015 – Els Badalona Dracs anuncien la incorporació del jugador nord-americà Drew Clausen, wide receiver que s'uneix a l'arribada ja anunciada a principi de temporada del quarterback Mike Box.

  Drew Clausen, nascut a Spoken, Washington, fa 24 anys, és un wide receiver de 1,80 metres d'alçada i 84Kg de pes. Clausen, com a bon nord-americà, el football li corre per les seves venes pràcticament des de que va néixer. Va passar per West Valley High School abans d'aconseguir entrar en el Carroll College, per a jugar posteriorment a la Universitat de Whitworth (NCAA Div.III).

   

  El nord-americà destaca per la seva velocitat, la que li ajuda per a desmarcar-se de les seves defenses, així com per unes excel·lents mans per a poder atrapar els llançaments del seu quarterback. La seva habilitat per a resoldre jugades trencades i els retorns de cops de peu, son altres dels seus punts forts. Sense dubte, l'arribada de Drew Clausen serà de gran ajuda per a que el quarterback MIke Box, qui serà l'encarregat de dirigir l'ofensiva dels Badalona Dracs aquesta temporada.

   

  Clausen, qui també pot exercir com a quarterback, ja sap el que és jugar en el vell continent gràcies al seu pas per l'equip alemany Fighting Farmers Montabaur.

   

  L'arribada del wide receiver supleix la baixa de Marcos Carmona, jugador mexicà amb una llarga trajectòria a l'equip badaloní i que ara ha fitxat per dues temporada amb L'Hospitalet Pioners.