Albert Miralles: “Ha valgut la pena”

  0
  1516_ICL-CJB (13).JPG

  02/11/2015 – El pivot del FIATC Joventut jugaria lesionat tota la segona meitat del partit contra l’ICL Manresa, oferint una demostració de compromís espectacular.

   

  Durant tota la seva carrera, Albert Miralles sempre s’ha caracteritzat per ser un gladiador a la pista. Pot fer millors o pitjors números, però l’actitud per afrontar cada partit sempre és la mateixa: l’esforç és una qüestió innegociable.

   

  Al Nou Congost, Miralles patiria de valent per poder acabar l’encontre, però tiraria d’orgull per tal de mantenir-se a pista i ajudar l’equip. L’interior de la Penya acabaria el matx amb 7 punts, 4 rebots, 1 assistència i un 9 de valoració (22 minuts), tot i que les xifres serien el menys destacat de la seva actuació.

   

  Caient lesionat abans del descans, Albert Miralles trauria forces de dins per suportar el dolor d’un turmell malmès i completar una gran segona meitat, jugant totalment coix.

   

  “Sabem que guanyar a Manresa sempre és difícil, però avui ho ha estat encara més que altres vegades”, declarava un adolorit Miralles després de confirmar-se l’agònic triomf contra l’ICL (84-85).

   

  “Al principi havíem agafat una bona renda, però ells han fet un esforç brutal per igualar el partit i passar-nos per davant. Hem hagut de guanyar amb una defensa final que ha estat al límit. Això t’explica una mica com ha estat el partit”, afegia el jugador verd-i-negre.

   

  En un bon gest d’esportivitat, Albert Miralles voldria “felicitar el Manresa”, ja que segon ell, el conjunt d’Ibon Navarro “està demostrant moltes coses aquest any”.

   

  Des del vestidor del Nou Congost, el pivot explicaria com havia estat capaç de jugar tota la segona meitat del partit lesionat. “Sense pensar en l’endamà i centrant-te només en el partit. M’he dit a mi mateix que tot m’era igual i que havia d’anar al màxim. Sabia que podia ajudar l’equip a guanyar”, relatava el jugador del FIATC Joventut.

   

  Després de lesionar-se, Miralles podria oblidar-se “de tot” i “tirar endavant mossegant la llengua”. “Ara em fa molt mal, però estic molt content perquè ha valgut la pena”, reconeixia el pivot verd-i-negre un cop finalitzat el duel.

   

  Segons Albert Miralles, més enllà del valor numèric de la victòria aconseguida ahir, aquest resultat compta amb una càrrega psicològica que pot ser molt important pel grup. “Encara que sembli un simple partit, avui era un dia important. Era un dia on calia guanyar”, reivindicava Miralles des de Manresa.